De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (2023)

Door Remco Hayes op woensdag 25 november, 2020 om 16:00

Op 27 november zal het feest compleet losgaan, maar voor die tijd kunnen we al genieten van verschillende Black Friday 2020 deals. Verschillende winkels strooien namelijk al een week van tevoren met fantastische aanbiedingen, waar zij natuurlijk de portemonnee weer voor opentrekken. Dit keer zien we de Black Friday 2020 deals bij Media Markt verschijnen. In dit overzicht vind je een greep uit het grote aanbod van Black Friday deals met de 10 beste Black Friday 2020 deals bij Media Markt.

De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (1)

PlayStation Plus - 1 jaar

Het lijkt niet op te houden met de kortingen op een PlayStation Plus abonnement. Bij de beste Back Friday 2020 deals van Media Markt zien we namelijk weer een 1-jarig abonnement met korting. Zo kun jij het hele jaar genieten van online games, voor maar een fractie van de prijs. PlayStation Plus biedt niet alleen toegang tot online mogelijkheden, want je krijgt maandelijks ook gratis titels in je schoot geworpen.

(Video) APPLE BLACK FRIDAY Angebote 2020! Die besten APPLE Black Friday Deals!

De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (2)

Essentiële PS4-titels

Bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt zien we een gigantisch aanbod aan PS4 games. Daarom mogen verschillende van deze titels zeker niet ontbreken in onze lijst. Wij hebben hier gekozen voor de goedkoopste, maar ook zeker beste titels die je op de PS4 kunt spelen. Zo kun je bijvoorbeeld Borderlands 3, God of War (2018), Horizon Zero Dawn, Bloodborne, The Last of Us en Until Dawn aanschaffen voor maar 9,99 euro of minder per stuk! Als dit geen perfect moment is om jouw game-bibliotheek aan te vullen, dan weten wij het ook niet meer.

De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (3)

Ghost of Tsushima

We blijven even bij de PS4 op onze lijst van beste Black Friday 2020 deals van Media Markt. Een iets duurdere titel dit keer, maar wel een die je moet spelen als je een PS4 bezit. Ghost of Tsushima is een geweldige game, waar je in het feudale Japan vecht tegen de Mongoolse bezetting. Kies jij ervoor om als echte Samurai iedereen neer te hakken? Of ben jij één met de duisternis en ga jij voor het Ghost-pad? Aan jou de keuze.

Just Dance 2020 + 2021

Hou jij van een beetje actie in de huiskamer? Ben jij wel weer toe aan een lekker dansje? Dan moet je echt Just Dance oppakken voor de Nintendo Switch. Samen met je vrienden of familie transformeer je jouw huiskamer in een dansstudio. Dans jij de cha-cha met je moeder? Of ben je meer van de hip-hop? Gelukkig heb je genoeg keuze met Just Dance. Heb je aan één game niet genoeg? Just Dance 2020 én 2021 zijn nu in de aanbieding bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt.

De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (4)

iPhone 11

Heb jij weleens jouw telefoon in het water laten vallen. Stond jij er ook bij en keek je ernaar? Of ben je gewoonweg op zoek naar een nieuwe smartphone. Dan kun je je geluk op bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt. Voor de Apple-liefhebbers onder ons kun je nu namelijk de iPhone 11 64GB kopen met flink wat korting. Het maakt niet uit welke kleur je zou willen, alle kleurtjes zijn in de sale. iPhone 11 is misschien niet de nieuwste, maar ook zeker niet de slechtste iPhone die er is.

(Video) Black Friday 2022: 7 trucos para no fallar en tus compras
De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (5)

Huawei P40 Pro - 256GB

Geen fan van iPhone? Dan hebben de iets anders voor je bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt. De Huawei P40 Pro is namelijk een geweldig toestel met een fantastische camera. Met de 102 megapixels en verbeterde dieptesensor maak je geweldige foto's en video's. Daarnaast gaat de Huawei P40 Pro ook de hele dag mee dankzij de 4.200 mAh accu. Als kers op de taart kun je ook gebruikmaken van 5G, zodat je altijd het snelste netwerk gebruikt.

De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (6)

De beste next-gen TV

Heb jij al een next-gen console weten te bemachtigen? Of sta je nog op die ellenlange wachtlijsten? Misschien is het dan ook de moeite waard om jouw TV een upgrade te geven. De nieuwste consoles maken namelijk gebruik van HDMI 2.1, waarmee je 120fps kunt ontvangen én gebruik kunt maken van Variable Refresh Rate. Een grote kans dus dat jouw TV'tje dat niet ondersteunt. Gelukkig zien we bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt dé beste TV voor next-gen. We hebben het hier over de LG OLED CX6. Niet alleen qua specificaties is dit de beste keuze, maar reviewers en ook onze eigen Luuc ten Velde adviseert deze TV boven alle andere.

Je kunt deze geweldige TV nu met korting kopen bij Media Markt. Voor de 55-inch betaal je nu maar 1299 euro, wat voorheen 1599 euro was.

De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (7)

Next-gen TV met een zachter prijsje

Vind jij die bovenstaande TV een tikkeltje te duur? Dan hebben we hier dé perfecte TV-optie voor jou. Bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt zien we namelijk niet alleen dure TV's, maar ook wat meer betaalbare opties. We hebben het hier over de Samsung QLED Q74T. Dit is een TV die ook HDMI 2.1 en VRR (Variable Refresh Rate) ondersteunt én ook nog geweldig beeld levert. Daarbij komt deze TV goed uit de reviews door de goede zwartwaardes en kleuren. De kleuren zullen niet van het scherm afspatten als bij een OLED, maar voor genoeg mensen is dat ook niet nodig. Vooral als je de prijs hoort van deze TV...

(Video) The 1929 Stock Market Crash - Black Thursday - Extra History
De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (8)

iPad 10.2 inch (2020)

Welk huishouden kan tegenwoordig nog zeggen dat zij geen iPad in huis hebben? Al is het om een boek te lezen of snel even een mailtje te schrijven een iPad is perfect voor dit soort snelle taken, zonder dat je helemaal jouw laptop op moet starten. Daarom zien we ook bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt de iPad 10.2 inch. Deze iPad komt uit 2020 en is dus één van de nieuwste modellen. Hierdoor gaat deze ook nog eens lekker lang mee. Je zou zelfs je eigen kunst kunnen maken in combinatie met de Apple Pencil, maar helaas krijg je die niet er bij. Het blijft namelijk wel Apple hé.

De 10 beste Black Friday 2020 deals van Media Markt (9)

PS4 controller + FIFA 21

Hoe vaak haalt FIFA ons niet het bloed onder de nagels als we weer een irritant tegendoelpunt krijgen. Vliegt jouw controller dan ook niet door de kamer? Voor de heethoofden onder ons hebben we de perfecte bundel gevonden bij de beste Black Friday 2020 deals van Media Markt. Je kunt namelijk een PS4 controller én FIFA 21 krijgen voor een lekkere korting. Zo kun je in het nieuwste deel van de meest geliefde gras-simulator aan de slag met een gloednieuwe controller.

Dit zijn de 10 beste Black Friday deals van Media Markt

Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanbiedingen en onze voorgestelde producten. In dit Black Friday 2020 Media Markt overzicht kun je rustig alle deals even langsgaan. Misschien vind je wel een product wat beter bij jou als consument past. Als je op zoek was naar de beste deals en geld maakt niet uit? Dan is deze lijst jouw go-to.

(Video) I Bought $1 AirPods From Amazon Returns!!!

Media MarktMedia Markt Black Friday 2020Black Friday 2020DealsAanbiedingKorting

Loading...

(Video) Mediamarkt Sontplein - Samsung S10 & iPhone 8/10/10L - 2019

Videos

1. Texas Cop Resigns After Pool Party Confrontation Video Goes Viral
(ABC News)
2. How to Trade the Binance-FTX Aftermath | Alfalfa Episode 81
(Alfalfa Podcast)
3. I Bought Everything In 5 Stores
(MrBeast)
4. Children interrupt BBC News interview - BBC News
(BBC News)
5. Little Mix - Sweet Melody (Official Video)
(Little Mix)
6. Top 10 Walmart Black Friday Deals 2021
(The Deal Guy)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 02/28/2023

Views: 6183

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.