Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (2022)

In deze Bol Masterclass Review ga je ontdekken wie Jia Ruan is en of je met zijn cursus echt zoveel geld kunt verdienen als dat hij zegt. Waarschijnlijk heb je de Instagram advertenties van de heer Ruan wel voorbij zien komen. Of je dit nu leuk vind of niet.

Jia vertelt dat je met de Bol Masterclass een winstgevende webshop kunt opzetten. Door te verkopen op Bol.com kun jij minimaal €3.000,- per maand verdienen. Hierdoor creëer je een leven vol succes & vrijheid. Geen 9 tot 5 baan! Wie wil dit nu niet? Is zijn boodschap.

Bekijk de GRATIS Bol Masterclass Training

In deze review vertel ik je wat de Bol Masterclass precies inhoud en hoe je hiermee geld kunt verdienen. Verder lees je alles over ervaringen die de studenten van Jia hebben en hoeveel geld zij er mee verdienen. Maar is de heer Ruan nu betrouwbaar en wie is hij eigenlijk? Ontdek deze punten in onderstaande review.

Inhoudsopgave

 • 1 Hoe verdien je geld met de Jia Ruan Bol Masterclass cursus?
  • 1.1 1. Zoek een Winstgevend product – Markt research
  • 1.2 2. Koop je product in bij Alibaba
  • 1.3 3. Verkoop je product op Bol.com
 • 2 Hoe ziet de inhoud van de Bol Masterclass cursus er uit?
  • 2.1 Over de training
  • 2.2 Module 1: Grond
  • 2.3 Module 2: Zaadje
  • 2.4 Module 3: Plant
  • 2.5 Module 4: Boom
  • 2.6 Module 5: Appels
  • 2.7 Wat gebeurt er wanneer je de Bol Masterclass hebt gekocht?
 • 3 Volg eerst de GRATIS Exclusieve Online Training
 • 4 Ervaringen en resultaten met de Jia Ruan-Bol Masterclass
 • 5 Hoeveel kost de Bol Masterclass?
 • 6 Wie Jia Ruan en is hij betrouwbaar?
  • 6.1 Wie is Jia Ruan?
  • 6.2 Is Ruan betrouwbaar?
  • 6.3 Partners van Jia Ruan bij Unstoppable Lifestyle?
  • 6.4 Wat is het vermogen (Neth Worth) van Jia Ruan?
 • 7 Conclusie
 • 8 Bol Masterclass - Jia Ruan
  • 8.1 Inhoud
  • 8.2 Winstgevend
  • 8.3 Betrouwbaarheid
  • 8.4 Praktisch
 • 9 Pluspunten
 • 10 Minpunten

Hoe verdien je geld met de Jia Ruan Bol Masterclass cursus?

1. Zoek een Winstgevend product – Markt research

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (1)

Jia Ruan leert zijn deelnemers alles wat ze moeten weten over het opzetten van hen winstgevende webshop via bol.com. Dit bewezen systeem heeft meer dan honderden mensen geholpen om succes en vrijheid te behalen.

Belangrijk is dat je een product gaat verkopen waar ook echt vraag naar is. Dus zoek een product dat al goed verkoopt. Er zijn verschillende technieken om te achterhalen welke producten winstgevend zijn. Je kunt kijken op Google trends maar ook op Bol.com. Jia vertelt je hier alles over in zijn cursus, bekijk eerst de gratis training.

Ook wanneer het product al op Bol.com verkocht wordt kun jij ook dit product verkopen. Je kunt door de slimme marketing technieken welke je in de Bol Masterclass leert gemakkelijk concurreren met de concurrentie.

2. Koop je product in bij Alibaba

Nu is het tijd om een goede leverancier te vinden voor je product. Hiervoor kun je terecht op Alibaba. Op dit platform staan enorm veel leveranciers en het aanbod is duizelingwekkend. In de Bol masterclass leer je exact hoe je een betrouwbare leverancier kunt vinden. Ook leer je alles over minimale bestelhoeveelheid, invoerrechten, BTW, goedkope manier van transport naar Bol.com etc.

3. Verkoop je product op Bol.com

Nu is het tijd om je product te gaan verkopen op Bol.com. Je wilt zoveel mogelijk uitbesteden zodat jij de focus hebt op verkopen. Dus besteed de opslag, distributie en klantenservice uit aan Bol.com. Niemand zit te wachten op dozen met producten thuis, tenzij jezelf een opslag hebt.

Hoe je de fulfillment regelt met Bol.com leer je in de bol Masterclass.

Hoe ziet de inhoud van de Bol Masterclass cursus er uit?

Over de training

De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kun je ze op hun eigen tempo volgen. Bekijk de training op je laptop of mobiel, overal en wanneer jij wilt.

Tip: wil je niet direct de Bol Masterclass kopen maar eerst bekijken of dit wel iets voor jou is? Bekijk dan eerst de GRATIS training over de Bol Masterclass.

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (2)

Er is geen technische kennis of ervaring nodig want alles wat je moet weten wordt stap-voor-stap uitgelegd in de cursus.
De Bol Masterclass bestaat uit 5 Modules en 31 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten, zijn actie-gericht en hebben elk ondersteunende PDF documenten en met een aanvullende quiz.

Module 1: Grond

Deze module wordt vertelt hoe de cursus in elkaar steek, wat je kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Daarnaast ontdek je alles over het businessmodel en e-commerce.

Hier wordt de basis gelegd voor jouw e-commerce business. De verschillende platformen worden besproken. En na deze module gaat jouw avontuur beginnen. Inschrijven bij de KvK, het openen van een zakelijke rekening en het openen van een vol zakelijk account. Stap voor stap wordt dit uitgelegd zodat je exact weet wat te doen. het is nu dus tijd voor ACTIE!

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (3)

Ook mindset is een belangrijk onderdeel in deze cursus. Het onderdeel mindset is niet alleen van belang voor het opzetten van jouw succesvolle e-business maar is zeker ook waardevol in het dagelijks leven. Met de juiste positieve mindset kun je veel bereiken.

Module 2: Zaadje

Deze module staat geheel in het teken van het Bol.com platform. Vanaf nu ga je met andere ogen naar dit platform gaan kijken. je gaat aan de slag met het zoeken naar een winstgevend product, product research en hoe deze op een juiste manier te presenteren op Bol.com. ook leer je hoe je je kunt onderscheiden van de concurrent.

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (4)

Module 3: Plant

In deze module ontdek hoe je de juiste leverancier selecteert. Daarnaast worden de beste manieren besproken om met je leverancier te communiceren en hoe je kunt onderhandelen over de prijs. Ook leer je alles over hoe je een order plaatst en wat hierbij belangrijk is en kunt na deze module exact je winstmarge berekenen.

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (5)

Module 4: Boom

Nu wordt jouw product gelanceerd. Eerst leer je alles over de werking van het algoritme van Bol.com. Er wordt gekeken naar de optimale titel, optimale afbeeldingen en optimale product beschrijvingen. Ook leer je de juiste prijs voor jouw product te bepalen.

Ga je je producten vanuit huis versturen of wil je dit uitbesteden aan Bol.com. Leer welke methode het beste bij jou past.

Module 5: Appels

Het is nu tijd om écht te gaan knallen. In deze module wordt jouw e-business naar het volgende level getrokken. Kijk naar nieuwe mogelijkheden en investeringen. Hoe creëer je een merk, wat is private label en hoe registreer ik mijn merk. Hoe kan ik door middel van e-mail marketing mijn omzet boosten en nog veel meer.

Wat gebeurt er wanneer je de Bol Masterclass hebt gekocht?

Nadat je de cursus gekocht hebt ontvang je direct een direct de inloggegevens in je e-mailbox en kun je inloggen. je komt dan in het leden gedeelte terecht waar je alle video’s kunt bekijken en met andere cursisten en Team Unstoppable in contact kunt komen.

Zoals je kunt zien raakt de Bol Masterclass echt alle facetten voor het opzetten van jouw sucesvolle e-business. Misschien is module 1 nog wel het belangrijkst. Alleen met de juiste mindset en een portie doorzettingsvermogen ga jij ACTIE ondernemen en kun je net zo succesvol worden als al je voorgangers!

Wil jij starten met de Bol Masterclass? Volg dan eerst de GRATIS training van Jia Ruan!

Volg eerst de GRATIS Exclusieve Online Training

Ontdek hoe je in 5 simpele stappen een winstgevende webshop kunt opzetten ook al heb je geen kennis óf ervaring! Hiermee kun jij €3.000 per maand verdienen!

Wat leer je in deze training:

 • De 5 simpele stappen om een succesvolle webshop op te starten ook al heb je 0 verstand van webshops of ondernemen
 • Hoe Jia met 30-60 minuten per dag een succesvolle online business runt (Dit kan zelfs naast je studie of baan)
 • Hoe Jia een eigen online business vanuit zijn slaapkamer heeft opgestart
 • Hoe Jia op de automatische piloot winstgevende producten vindt voor zijn webshop
 • Hoe jij producten tegenover hoge winstmarges kunt verkopen zonder zelf de verzending te hoeven regelen

Registreer nu jouw plek!

Ervaringen en resultaten met de Jia Ruan-Bol Masterclass

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (6)

Met de bol Masterclass kun je veel geld verdienen door producten te verkopen op Bol.com. Dit wordt ook wel passief inkomen genoemd maar let op, dit is in het begin echt wel hard werken. Het is zeker niet zo dat het geld vanzelf binnen komt stromen.

Na en tijdens cursus moet de echt ACTIE ondernemen om tot dezelfde resultaten te komen als de andere studenten van Jia.

Doorzettingsvermogen is hier echt van belang. Vandaar ook de aandacht van Mindset gedurende de training.

Het voordeel is dat je leert van de mensen die het al gedaan hebben, dit scheelt je maanden/jaren van zelf uitzoeken. Hierdoor kun je zelf sneller resultaten boeken!

Heb je het doorzettingsvermogen en onderneem jij direct actie dan kun je gezien alle ervaringen van de studenten van de Bol Masterclass zeker dezelfde resultaten behalen. Ook wanneer je naar de e-commerce ontwikkelingen kijkt dan kopen wij met z’n allen steeds meer via Internet en het liefst op een platform dat alles biedt.

Het is nu de juiste tijd om te starten met de Bol Masterclass.

Hoeveel kost de Bol Masterclass?

De investering voor de Bol masterclass is niet niks. De prijs is is momenteel 997 euro en dat is een hele investering. Ik ben van mening dat deze investering het echt waard is en jouw hele leven kan veranderen. Ze zeggen wel een “If you don’t pay, you pay no attention”. Na zo’n investering wil je er echt alles uit halen en is de kans ook groter dat je succesvol zult zijn! Uiteindelijk is de kans groot dat je deze investering op korte termijn zult terugverdienen.

Wanneer je het cursus geld vergelijkt met een opleiding of andere cursus dan valt de aanschafprijs nog wel mee zeker gezien de resultaten die je ermee kunt behalen en je bespaart jezelf veel beginnersfouten!

Door te investeren in jezelf kun je ook je gestelde doelen bereiken. Deze masterclass is geen snelle manier om rijk te worden. Het internet staat vol met manieren om snel rijk te worden, maar geloof me, dit gaat niet vanzelf. Een juiste mindset en doorzettingsvermogen zijn hiervoor cruciaal. Je hebt met deze masterclass de juiste tools in handen om succesvol te worden en je doelen te bereiken. Dit heb je zelf in de hand.

Dus wanneer je er geheel voor wilt gaan dan kun ook jij leven dankzij internet en is het de investering dubbel en dwars waard!

Kun je niet wachten en wil je direct starten met de training. Ga dan direct naar de kortingspagina!

Je loopt geen enkel risico. wanneer de training je niet bevalt dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug!

Wie Jia Ruan en is hij betrouwbaar?

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een echte sales man. Hij is vrij direct in zijn advertenties en deze kunnen over de top overkomen. Dat Jia direct overkomt is prima, hij zet je hiermee aan het denken en laat je inzien dat er meer mogelijk is dat alleen maar school en een 9 tot 5 baan. De Bol Masterclass is een bewezen systeem waar al veel studenten de vruchten van plukken.

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (7)

Jia is de oprichter van de Bol Masterclass en was een paar jaar geleden nog krantenverkoper. Door zicht te verdiepen en geheel onder te dompelen in e-commerce heeft hij hierin een succesvolle business opgezet.

Jia is regelmatig terug te vinden in de media en is bekend van BNNVARA, 3FM, en NRC Handelsblad. Jia is succesvol geworden door e-commerce en zijn online trainingen.

Met zijn team bij Unstoppable Lifestyle wil hij dit succes met iedereen delen en zorgen dat ook jij succesvol kunt worden dankzij het internet!

Is Ruan betrouwbaar?

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (8)

Jia Ruan is zeker betrouwbaar, hij organiseert met zijn bedrijf Unstoppable Lifestyle regelmatig life events waar je hem ook life kunt ontmoeten. De Bol Masterclass heeft een uitstekende waardering op Trustpilot.

Wil je naast je studie of huidige baan een e-business opzetten? Start dan vandaag nog. Je loopt geen enkel risico. Ben je niet tevreden dan ontvang je je geld binnen 14 dagen retour.

Partners van Jia Ruan bij Unstoppable Lifestyle?

Jia Ruan is het gezicht van de Bol Masterclass maar doet dit uiteraard niet in zijn eentje. Jia heeft de Bol Masterclass samen met Mitchell Weijerman en Virgel Brewster opgezet. Samen runnen zij het bedrijf Unstoppable Lifestyle B.V.

Wat is het vermogen (Neth Worth) van Jia Ruan?

Jia Ruan is met 400 euro begonnen en heeft nu een miljoenen business. Met de eerste 400 euro heeft hij knuffels ingekocht en via Bol.com verkocht. De winst die hij hier mee behaalde heeft hij weer geherinvesteerd in de verkoop van nieuwe producten op bol.com. Uiteindelijk heeft hij met deze succesvolle methode een miljoen euro omgezet!

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (9)

Jia is daarnaast begonnen met het leren van andere mensen om ook succesvol te worden via internet. Hij heeft samen met 2 partners het bedrijf Unstoppable Lifestyle B.V. opgericht en is online cursussen gaan verkopen. Hiermee hebben zij inmiddels enkele miljoenen euro’s omgezet.

Het is moeilijk uit te rekenen wat het vermogen of de Neth Worth van Jiu Ruan is. Wat we wel weten is dat hij met Unstoppable Lifestyle miljoenen heeft omgezet, uiteraard moet daar nog belasting over betaald worden en gaan de kosten van het enorme marketingbudget (denk aan de advertenties op Instagram) hier nog van af. Daarnaast verdient hij zelf maandelijks nog duizenden euro’s met zijn eigen e-commerce activiteiten.

Conclusie

De advertenties van Jia Ruan op Social Media komen soms wat Amerikaans over. Maar hij heeft het wel gedaan en een succesvol verhaal te vertellen!

Er zijn verschillende manieren om geld via internet te verdienen. Verkoop via bol.com is daar één van en wat mij betreft één van de betere. Zo hoef je bijvoorbeeld geen eigen webshop te bouwen en kun je de gehele fulfilment en klantenservice aan Bol.com uitbesteden. De e-commerce bestedingen nemen jaar in jaar uit gigantisch toe. Nederlanders zijn loyaal en kopen het liefst via een platform. Bol.com is in Nederland hét platform waar Nederlanders en Belgen kopen omdat bol.com alles aanbiedt.

Met deze complete training heb je de juiste tools in handen om een succesvolle e-business op te zetten. Je kunt er daadwerkelijk een hoop geld mee verdienen mits je wel de juiste unstoppable mindset hebt en actie onderneemt! Met Jia Ruan heb je de juiste mentor op het gebied van Mindset. Hij zet je aan het denken en is zeer inspirerend. Hij heeft al duizenden cursisten die succesvol verkopen via bol.

Wanneer jij er helemaal voor wilt gaan dan kan ook jij het leven van je dromen creëren!

Jia Ruan Bol Masterclass Review en Ervaringen - Onlinecursusgids.com (10)

Of

Ga direct naar de Bol Masterclass KORTINGSPAGINA

Bol Masterclass - Jia Ruan

997

9.6

Inhoud

10.0/10

Winstgevend

9.0/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Praktisch

9.5/10

Pluspunten

 • Uitstekende uitleg
 • Prijs/kwaliteit verhouding prima
 • Mindset onderdelen uitstekend
 • Je hoeft geen eigen website te bouwen

Minpunten

 • Aanlooptijd voordat je geld verdient
 • Doorzettingsvermogen vereist

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 12/01/2022

Views: 5768

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.