Jia Ruan - Fake or Real? - Is deze jonge internetmiljonair te vertrouwen? (2023)

Home » Jia Ruan – Fake or Real?

Is Jia Ruan te vertrouwen?

Jia Ruan, die vervelende Chinees die jij altijd tegenkomt op Facebook. Heel veel mensen haten deze advertenties en daarmee ook Jia Ruan zelf.

Tegelijkertijd zijn er ook veel mensen nieuwsgierig naar hem. Hoe kan het namelijk dat iemand zo jong al miljonair kan zijn? Waarschijnlijk ben jij ook zo iemand, anders was je niet op zoek gegaan naar Jia’s achtergrond.

Wij van MoneyinStyle hebben als doel om online self-made-miljonairs te onderzoeken en de producten die ze verkopen. Zo ook Jia Ruan. Hoe heeft hij zichzelf zo op kunnen werken en is hij echt de expert zoals hij je laat geloven?

Inhoud toon

1.0 Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een ondernemer die geboren is in mei in het jaar 1996. Door zijn Chinese ouders is hij al vroeg in aanraking gekomen met het ondernemerschap.

Zijn ouders waren namelijk eigenaars van drie restaurants. Zijn ouders waren vooral bezig met hun restaurants en Jia Ruan hieldzich op zijn beurt bezig met bijbaantjes. Dit waren doorsnee bijbaantjes, zoals pizzabezorger of krantenabonnementen verkoper.

Later in Jia’s leven kwam hij in aanraking met veel inspirerende personen. Dit veranderde zijn leven volledig. Hij ging zich verdiepen in vele boeken die hem inspireerde om succes te boeken in zijn leven. Dit ging vooral over succes op zakelijk gebied. Omdat hij een aantal keren vroegtijdig met zijn studie stopte, had hij een doel voor ogen om zelf succes te gaan boeken zonder een studie. Door op het internet begeleiding te krijgen van verschillende mentoren en de onderneming van zijn ouders in zijn achterhoofd te houden, kreeg hij het idee om zijn eigen gang te gaan.

Hij probeerde meerdere studies zoals HBO Business studies, maar uiteindelijk werd dat ‘m niet. Het jaar daaropvolgend besloot Jia mensen te helpen door Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD). Ook dat werd geen succes. Blowde iedere dag en was in het park te vinden. Zijn ouders en vooral zijn moeder, waren hier niet zo blij mee.

Hoewel zijn ouders een eigen onderneming hadden, wilde zij niet dat hij voor zichzelf ging beginnen. Zelfs niet toen Jia een bovenmodaal inkomen had uit zijn onderneming. Nog steeds wilde ze dat hij een 9 tot 5 baan zou nemen. Dit kwam eigenlijk alleen maar dat ouders gewoon willen dat kinderen, veiligheid en zekerheid hebben. Liefde van onze ouders!

(Video) After His Daughter Was Taunted By Bullies, This Dad Got Revenge By Doing This...

2.0 Internetondernemer

Jia Ruan probeerde een succesvol leven te verkrijgen door op het internet van alles te gaan leren over online verkoop. Hij wilde vooral niet te hard en teveel werken en focuste zich vooral op snel én effectief werken. Op deze manier werd hij erg gefocust op het boeken van succes. Later in zijn leven richtte hij samen met anderen de Burn-out house op.

Het idee voor de Burn-out house is gekomen uit hoe Jia Ruan een burn-out ziet. Hij ziet het vooral als een mentale ziekte die mensen vandaag de dag vooral krijgen doordat ze zich teveel bezighouden met zaken die ze niet leuk vinden. Wanneer je je alleen maar bezighoudt met zaken die je niet leuk vindt, kun je in een burn-out terechtkomen. Dit kan uiteindelijk ook leiden tot een depressie. Hij is van mening dat wanneer mensen alleen maar dingen doen die ze wél leuk vinden en waar zij energie uit halen, dat mensen dan zolang kunnen werken als ze willen en geen burn-out kunnen krijgen.

Jia Ruan woont momenteel in Valencia, maar in de winter woont hij in Bali. Voor de buitenwereld lijkt het alsof hij het perfecte leventje leidt. Maar dit komt niet vanzelf aanwaaien, hij heeft hier zeker weten hard voor gewerkt. Zo heeft hij de Unstoppable events opgericht. Dit is een event waarmee hij de mindset van mensen probeert te veranderen en de nadruk voornamelijk op zelfontwikkeling ligt.

Wil je succesvol zijn? Kopieer dan wat succesvolle mensen doen. Online kun je je de hele dag omringen met miljonairs en miljardairs.” – Jia Ruan

Bedrijfsinformatie

 • Handelsnaam:

Unstoppable Lifestyle B.V.

 • KVK nummer: 71014543
 • Adresgegevens:

Nieuwezijds Voorburgwal 104,
1012 SG te Amsterdam

3.0 Daily life

Ook geeft Jia online trainingen waarmee hij op het internet geld verdient. Zo geeft hij bijvoorbeeld uitleg over hoe je geld kunt verdienen via Bol.com en hoe hij zelf succes heeft behaald in zijn Bol Masterclass. Bovendien geeft hij trainingen met Mitchell Weijerman over social media marketing en probeert hij hiermee aan zijn deelnemers kennis over te dragen.

Zijn nieuwe training, Unstoppable Mindset, is nog maar net een paar maanden uit!

(Video) Bollywood's dark secret - a BBC investigation.

Daarnaast houdt Jia Ruan zich bezig met de e-commerce. Dit houdt in dat hij producten op Bol.com verkoopt. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het buitenland. Denk hierbij aan producten zoals deurknoppen, maar ook aan veiligheidshesjes.

Het zijn allemaal dingen waarnaar veel vraag naar is. Op deze manier weet hij zeker dat de producten die hij inkoopt, ook daadwerkelijk verkocht zullen worden én hij winst kan maken. Hierdoor verdient hij momenteel nog steeds een zeer hoog maandsalaris. Dit maandsalaris komt neer op ongeveer 16.000 euro per maand.

4.0 Jia Ruans vermogen

Deze training heet de Social Media Marketing Agency, ook wel de SMMA genoemd.Kortom is e-commerce niet de enige passie van Jia Ruan, maar is hij tegenwoordig ook veel bezig met kennis overdragen aan anderen. Zo wil hijanderen laten inzien hoe zijn hun leven kunnen veranderen en net zo succesvol kunnen worden als hij. Hij ziet succes namelijk als iets wat je kunt creëren en niet iets wat toevallig op je pad komt.

Jia Ruan - Fake or Real? - Is deze jonge internetmiljonair te vertrouwen? (2)Jia Ruan houdt zich nu dus vooral bezig met het doceren van mensen. Dit doet hij door middel van Unstoppable events, waar hij drie verschillende trainingen aanbiedt. Deze trainingen zijn niet allemaal op zakelijk succes gericht, maar ook op de mindset van de mens. Hieronder wordt verder ingegaan op wat Jia Ruan en zijn trainingen precies inhouden.

Het vermogen van Jia Ruan is nergens terug te vinden. Er is wel bekend dat hij met zijn Bol Masterclass zo’n jaaromzet maakte van 680.000 euro in 2018. Inmiddels zal dit wel gestegen zijn.

DeModerneNomaden menen dat Jia met zijn e-commerce zo’n 50.000 euro per maand verdient en zo’n 300.000 euro per maand met zijn cursussen. Dit zijn bizarre bedragen voor iemand die net in de 20 is. Je moet je echter wel bedenken dat zijn curssussen zo rond de 1.000 euro kosten. Dat betekent dat er ‘maar’ 300 mensen per maand zijn training aan hoeven te schaffen.

Dit is best realistisch als je er vanuit gaat dat er in 2019 zo’n 1.052.019 jongeren in de leeftijd van 15-20 jaar waren en 1.079.925 twintigers in de leeftijd van 20-15 jaar. Bron: CBS

Het succes van Jia Ruan zal dan ook nog wel even doorgaan.

Je moet je ook wel beseffen dat niet al het geld ook direct naar Jia gaat. Hij moet tenslotte nog zijn eigen Facebook, Youtube en Instagram advertenties betalen. Daarnaast heeft hij ook enkele business partners als Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

Het echte vermogen van Jia kun je beter op enkele honderdduizenden euro’s schatten. Maar hea, hij is nog maar 24 jaar!

5.0 Waarom je geen cursus van Jia Ruan zou moeten volgen

Niet alleen houdt Jia zich bezig met hetverkopen van producten online, hij houdt zich ook bezig met het investeren van zijn geld. Dit uit zich bijvoorbeeld in online advertenties op social mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en Youtube. Die wij dus tot onze grote ergenis tegenkomen.

Ergens wel knap vind ik. Als je zoveel haat reacties krijgt, toch doorgaan. Soms vind ik het ook echt bizarre reacties, als mensen hem uitschelden vanwege zijn afkomst. Dan heb ik meer respect voor Jia dan voor die reacties.

Blijkbaar snappen ze er helemaal niks van. Ik ben ook niet bevriend met Jia, maar hij leerde me wel hoe ik een succesvolle business opzette. Daar kan ik alleen maar dankjewel voor zeggen.

Je moet geen cursus kopen, als je niet gemotiveerd bent om te werken. Dit is geen cursus waar je makkelijk geld mee kan verdienen. Alle snel-geld-verdienmethodes zijn scam. Hard werken en gemotiveerd blijven, zorgen er voor dat jij straks kan leven in luxe.

Ik bedenk mezelf juist, dat die haatreacties volslagen onzinnig zijn. Het enige wat wij doen is het ‘goede’ nieuws brengen. Wij vertellen aan iedereen hoe je online geld kan verdienen en wij worden als het waren ‘afgeschoten’ op het feit dat we je een manier bieden om het geld te verdienen. #dont-shoot-the-messenger.

Dan vraag ik me echt af ‘Wat is je probleem?’

Als je geen online geld wil verdienen, prima. Interesseert ons echt niks. Wij verdienen toch wel ons geld. En nee, Jia betaalt ons niet. Wij hebben alleen het verdienmodel toegepast wat mensen zoals Jia, Mitchell, Jacko of Joshua ons geleerd hebben.

Wees niet jaloers, want we zeggen hoe je het moet doen. Kreeg ik pas een reactie: Waarom moeten we daarvoor betalen dan? Ja hallo!? Een normale hbo opleiding kost zo’n 8.000-10.000 euro. Dan zijn de meeste online cursussen een schijntje én je verdient er ook nog eens veel meer mee.

Als jij geld wilt verdienen, moet je er wat voor doen. Als jij jezelf er niet overheen kan zetten dat je van een 24-jarige chinees les krijgt, en er niks voor wilt doen, dan moet je geen cursus van hem kopen.

6.0 Waarom je wel een cursus van Jia Ruan zou moeten volgen

Jia Ruan - Fake or Real? - Is deze jonge internetmiljonair te vertrouwen? (3)Begrijp me goed. Ik ben me er heus wel van bewust dat Jia imiddels een SCAMfactor heeft, van 1000% Er hoewel een deel van de mensen mensen zijn advertenties heel erg irritant vinden, is er ook een andere groep die hem juist wel inspirerend vindt.

Ik begrijp heel goed dat mensen minder positief zijn over Jia. Jia kan alles heel erg overdreven doen. Hij heeft dan ook een beetje een Amerikaanse stijl, die bij ons juist wel eens afkeer opwekt in plaats van dat we enthousiast worden.

Soms moet je daar een beetje door heen prikken. Het gaat er tenslotte om wát hij zegt. En of dat hij dat nu doet of Tony Robbins. Deze mannen hebben gewoon vaak een punt. We laten ons zo vaak meeslepen door de massa, zonder dat we zelf nadenken.

Probeer eens echt te luisteren naar wát hij zegt en niet hóe hij het zegt. Dan heb ik het niet direct over zijn uitspraak ‘koop mijn BolMasterclass’ of iets dergelijks, maar eerder over zijn uitspraken met betrekking tot mindset en veranderen.

Logisch dat jij blijft waar je bent als je niks verandert en geen actie onderneemt. Denk je dat het geld vanzelf naar beneden komt dwarrelen?

Dan leef je echt in de verkeerde wereld.

Jia heeft hard gewerkt om een succesvolle business op te starten. Jia niet alleen, meerdere internetondernemers en self-made-miljonairs met hem en daar plukken ze nu de vruchten van.

Zij verdienen het geld wel, jij kan dat ook doen. En dat is wat er fout gaat. Jij doet niks!

Je hoeft in zijn cursussen ook niet met Jia samen te werken. Het gaat erom in zijn cursussen dat jij succesvol wordt. Het gaat om het toepassen van het verdienmodel wat zij je leren.

Jij vond ook niet elke docent even aardig toch? Dus ook al vind je zijn advertenties irritant of hoe hij overkomt, je kan wel wat van hem leren.

Als jij daar door heen kan prikken én het verdienmodel van de Bol Masterclass of Social Media Marketing Agency snapt, dan zou ik zeggen. Kijk even goed rond.

(Video) 【ENG SUB】Full Version丨EP 01丨Hidden Sweet Wife丨Xu Shao de Yin Hun Tian Qi丨许少的隐婚甜妻

Ik heb zijn cursussen voor je op een rijtje gezet.

7.0 Producten van Jia Ruan en Team Unstoppable

7.1 De Bol Masterclass

De Bol Masterclass is een training waarbij Jia Ruan zijn deelnemers leert hoe je zelf een online verkoop, ook wel e-commerce, bedrijf op kunt zetten en hoe de verkoop op de website Bol.com te werk gaat. Op deze manier probeert hij zijn deelnemers te inspireren en zijn ervaringen met hen te delen.

Omdat dit dus een product is van Jia Ruan, een self-made-miljonair, hebben wij het voor je onderzocht. Werkt deze methode namelijk ook voor ons en kan het voor jou een methode zijn om online geld te verdien. Go and see it for yourself!

>> Lees hier de Bol Masterclass review

7.2 De Agency Masterclass

Samen met Mitchell Weijerman geeft Jia Ruan de training genaamd Agency Masterclass. Zijn partner, Mitchell Weijerman, is een voormalig Google medewerker. Samen met Jia Ruan leert hij hoe je succes kunt boeken op het gebied van social media marketing. Zo leert hij de deelnemers van de Agency Masterclass hoe zij veel geld kunnen verdienen en een succesvol bedrijf op kunnen zetten.

>> Lees hier de Agency Masterclass review

7.3 De Unstoppable Mindset

Met de training genaamd Unstoppable Mindset probeert Jia Ruan mensen vooral te inspireren en kennis over te dragen. De naam zegt het eigenlijk al, de training gaat over hoe je een gelukkig leven kan leiden en hoe je een goede mindset ontwikkelt. Het gaat over onderwerpen zoals hoe je succes behaalt, maar ook hoe je zelf wilt zijn. Door middel van inspirerende verhalen probeert hij mensen te laten inzien dat je het leven zelf in de hand hebt en dat je je niet moet laten afleiden door externe factoren, maar zelf de touwtjes in handen moet nemen.

>> Lees hier de Unstoppable Mindset review

8.0 Waarom zijn mensen dan toch negatief over Jia Ruan?

Oke, even weer met de benen op de grond. Waarom zijn zoveel mensen negatief over Jia Ruan. Zelf denken we dat het verschillende redenen kan hebben.

 1. Deze mensen vinden zijn reclame blokken gewoon mega irritant en zien liever 10 verschillende ikea stoelen langskomen als ze op Facebook scrollen.
 2. Ze storen zich aan de manier van presenteren van Jia Ruan. Het is namelijk niet makkelijk om zoveel online geld te verdienen. #True; niet makkelijk, wel mogelijk
 3. Ze vinden het onverantwoord dat hij het schoolsysteem omver wilt werpen. Met name de beroepsopleidingen. We moeten vasthouden aan het schoolsysteem omdat het leren voor cijfers en diploma je nu eenmaal een goede baan opleveren. Zodat de maatschappij – lees de overheid door middel van onze belastingcenten – kan blijven draaien op mensen die blijven werken van 9 tot 5, moe op de bank vallen en niet uit dit systeem kunnen komen.
 4. Ze denken teveel in complottheorieën.

Maak kennis met Fred:

Jia Ruan - Fake or Real? - Is deze jonge internetmiljonair te vertrouwen? (4)

Fred denkt, net als vele anderen, wellicht dat Jia Ruan zelf alle sites als: PPreview.nl, reviewjunkie.nl of reviewland.nl etc. opricht om zo zijn eigen product te promoten. Of Fred denkt dat Jia de eigenaars van deze websites betaalt om advertenties op te zetten.

Wat Fred echter niet weet is dat er iets als Affiliate Marketing bestaat. Die reviewsites krijgen dan via Paypro een kleine commissie als ze een cursus of e-book verkocht hebben. De sites zelf -niet Jia- betalen Google om Jia’s producten te promoten, in de hoop op meer commissies.

Check deze video, daarin wordt alles uitgelegd over deze e-commerce goeroes.

Jia Ruan besteedt zelf echt zero tijd aan het opzetten van zulke review websites om zijn eigen product te promoten. Hij zal gek zijn, als je zoveel verdient besteed jij je tijd wel anders. Jia’s focus is dan ook echt alleen gericht op de Bol Masterclass, Agency Masterclass en de Unstoppable Mindset.

Waar Fred wel een punt mee heeft, zijn de review sites zelf die opeens opkomen en ’toevallig’ allemaal hetzelfde blauwe thema gebruiken. We weten dat ze gebruik maken vanAffiliate Marketingen dat is een legaal verdienmodel. Zoals NOS zegt:De meeste van die reviewsites hoef je echt niet te vertrouwen.

Want alle producten hebben 5 sterren en alle producten worden de hemel in geprezen. Dat is iets waar wij nog steeds onderzoek naar doen, want zoiets zou wel al meer richting oplichting komen. Grote kans dat deze reviewsites de producten zelf nooit hebben aangeschaft.

Zijn de cursussen nu wel of niet te vertrouwen? Ja, zoals in het filmpje van de NOS is gezegd: Het is een prima cursus als je net wilt beginnen.Je wordt niet in een keer rijk worden. Je moet hard werken. Als jij implementeert wat er in staat en consistent blijft werken, kan je er meer uit halen dan de € 997,-

9.0 Conclusie: Is Jia Ruan te vertrouwen?

Nog even de feiten op een rij:

 • Self-made-miljonair.
 • Eigenaar van de Bol Masterclass.
 • Ingeschreven bij de KVK
 • Expert in e-commerce en online business.
 • Mede oprichter van Team Unstoppable.

Aan jou de keuze of je het waard vindt om van deze professional les te krijgen!

Welk product kies jij?

Bol Masterclass review [2020] Zonde van je geld!?

Jia Ruan en zijn Bol Masterclass domineren tegenwoordig Facebook en Youtube met zijn advertenties. Jia Ruan is self-made-miljonair. Is de Bol Masterclass nog steeds zo in trek? Kan dit verdienmodel er ook voor zorgen dat jij online geld kan verdienen?

Ga naar de Review van de BOL Masterclass

Social Media Marketing Agency Review

Een eigen Social Media Marketing Agency starten. Hoe gaaf klinkt dat!? Super natuurlijk! Maar is dit ook wel een eenvoudige / goede / eerlijke / makkelijke manier om geld te verdienen?Wij zochten het voor je uit!

Ga naar de Review van de Agency Masterclass

Unstoppable Mindset Cursus Review

Haal alles uit je leven. Ga vroeg met je pensioen. Verander je denken en ga écht leven. Dat is wat deze cursus jou gaat brengen. Leer op elk gebied van je leven succes te behalen. Doe praktische opdrachten en leef het leven van je dromen. Wordt Unstoppable!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated: 03/05/2023

Views: 5730

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.