Πτήσεις, εισιτήρια και προσφορές της Ryanair από 30 € με επιστροφή (2023)

Βρείτε τις καλύτερες προσφορές από την Ryanair

Ψάχνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με προσφορά για κράτηση τελευταίας στιγμής ή την καλύτερη πτήση επιστροφής; Εδώ θα βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις της Ryanair από εκατοντάδες παρόχους.

Πάφος.33 € ανά επιβάτη.Αναχώρηση: Σάβ, 8 Απρ. Επιστροφή: Τρί, 11 Απρ.Πτήση μετ' επιστροφής με την Ryanair.Απευθείας εξερχόμενη πτήση με την Ryanair, αποχωρεί από το αεροδρόμιο Μύκονος στις Σάβ, 8 Απρ, φτάνει στο αεροδρόμιο Πάφος.Απευθείας εισερχόμενη πτήση με την Ryanair από το αεροδρόμιο Πάφος. Αναχώρηση: Τρί, 11 Απρ, άφιξη στο αεροδρόμιο Μύκονος.Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φόροι και χρεώσεις.Από 33 €, επιλέξτε.ΠάφοςΣάβ, 8 ΑπρJMK-PFO με RyanairΑπευθείαςΤρί, 11 ΑπρPFO-JMK με RyanairΑπευθείαςαπό 33 €
Πάφος.34 € ανά επιβάτη.Αναχώρηση: Τρί, 28 Μαρ. Επιστροφή: Τρί, 4 Απρ.Πτήση μετ' επιστροφής με την Ryanair.Απευθείας εξερχόμενη πτήση με την Ryanair, αποχωρεί από το αεροδρόμιο Μύκονος στις Τρί, 28 Μαρ, φτάνει στο αεροδρόμιο Πάφος.Απευθείας εισερχόμενη πτήση με την Ryanair από το αεροδρόμιο Πάφος. Αναχώρηση: Τρί, 4 Απρ, άφιξη στο αεροδρόμιο Μύκονος.Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φόροι και χρεώσεις.Από 34 €, επιλέξτε.ΠάφοςΤρί, 28 ΜαρJMK-PFO με RyanairΑπευθείαςΤρί, 4 ΑπρPFO-JMK με RyanairΑπευθείαςαπό 34 €
Πάφος.36 € ανά επιβάτη.Αναχώρηση: Δευ, 15 Μαΐ. Επιστροφή: Τρί, 16 Μαΐ.Πτήση μετ' επιστροφής με την Ryanair.Απευθείας εξερχόμενη πτήση με την Ryanair, αποχωρεί από το αεροδρόμιο Μύκονος στις Δευ, 15 Μαΐ, φτάνει στο αεροδρόμιο Πάφος.Απευθείας εισερχόμενη πτήση με την Ryanair από το αεροδρόμιο Πάφος. Αναχώρηση: Τρί, 16 Μαΐ, άφιξη στο αεροδρόμιο Μύκονος.Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φόροι και χρεώσεις.Από 36 €, επιλέξτε.ΠάφοςΔευ, 15 ΜαΐJMK-PFO με RyanairΑπευθείαςΤρί, 16 ΜαΐPFO-JMK με RyanairΑπευθείαςαπό 36 €
Πάφος.38 € ανά επιβάτη.Αναχώρηση: Τρί, 11 Απρ. Επιστροφή: Δευ, 1 Μαΐ.Πτήση μετ' επιστροφής με την Ryanair.Απευθείας εξερχόμενη πτήση με την Ryanair, αποχωρεί από το αεροδρόμιο Μύκονος στις Τρί, 11 Απρ, φτάνει στο αεροδρόμιο Πάφος.Απευθείας εισερχόμενη πτήση με την Ryanair από το αεροδρόμιο Πάφος. Αναχώρηση: Δευ, 1 Μαΐ, άφιξη στο αεροδρόμιο Μύκονος.Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φόροι και χρεώσεις.Από 38 €, επιλέξτε.ΠάφοςΤρί, 11 ΑπρJMK-PFO με RyanairΑπευθείαςΔευ, 1 ΜαΐPFO-JMK με RyanairΑπευθείαςαπό 38 €

Πώς βρήκαμε αυτές τις προσφορές; Οι προσφορές που βλέπετε εδώ είναι οι χαμηλότερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair που βρήκαμε τις τελευταίες 4 ημέρες. Οι τιμές ενδέχεται να έχουν αλλάξει και τα εισιτήρια να μην είναι πια διαθέσιμα.

Ryanair: Στοιχεία πτήσης

Προορισμοί

226

Δημοφιλέστερο αεροδρόμιο

Λονδίνο Στάντστεντ

Μέσος αριθμός πτήσεων ανά εβδομάδα

60.679

Ryanair πτήσεις και αεροπορικά εισιτήρια

Η Ryanair ιδρύθηκε το 1985 στην Ιρλανδία και είναι μία από τις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Τα κεντρικά γραφεία της Ryanair βρίσκονται στο Δουβλίνο, ενώ η μεγαλύτερη επιχειρησιακή της βάση είναι το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, όπου διατηρεί στόλο 43 αεροσκαφών. Ξεκίνησε ως μια πολύ μικρή αεροπορική εταιρεία, που προσέφερε πτήσεις μικρής διάρκειας από το Γούοτερφορντ της Ιρλανδίας στο Λονδίνο και σήμερα θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης. Πραγματοποιεί πτήσεις σε 34 χώρες σε Ευρώπη, Αφρική (Μαρόκο) και Μέση Ανατολή (Ισραήλ), προσφέροντας την ευκαιρία στους επιβάτες της να ταξιδέψουν σε πάνω από 200 προορισμούς. Ο στόλος της αποτελείται από περισσότερα από 400 αεροσκάφη Boeing 737, ενώ απασχολεί πάνω από 12.000 εργαζόμενους.

*Οι πληροφορίες αυτές ενημερώθηκαν το Μάιο 2017, όμως υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Υπηρεσίες Check in

Το check in μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας της Ryanair ή της αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά (Ryanair app). Είναι διαθέσιμο από 30 ημέρες έως 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης, εφόσον επιλέξετε να αγοράσετε τη θέση προτίμησής σας στο αεροσκάφος. Διαφορετικά, με την επιλογή της τυχαία κατανεμημένης θέσης, το check in παραμένει «ανοιχτό» από 4 ημέρες έως 2 ώρες πριν την πτήση. Οι επιβάτες της Ryanair υποχρεούνται να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη κάρτα επιβίβασης (ή mobile boarding pass). Αν κάνετε check in στο αεροδρόμιο θα χρεωθείτε επιπλέον €50. Το check in στο αεροδρόμιο γίνεται έως 40 λεπτά πριν την αναχώρηση της πτήσης και διατίθεται δωρεάν μόνο στους επιβάτες της κατηγορίας Business Plus.

Αποσκευές/Χειραποσκευές

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική αποσκευών στις πτήσεις της Ryanair, όλοι οι επιβάτες μπορούν να έχουν μαζί τους μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους 1 μικρή τσάντα 35x20x20cm, η οποία θα πρέπει να χωρά κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Από τις 15 Ιανουαρίου 2018 μόνο όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο με προτεραιότητα επιβίβασης & 2 χειραποσκευές (Flexi Plus, Plus, Family Plus) έχουν δικαίωμα να πάρουν μαζί τους μέσα στο αεροσκάφος συν μία χειραποσκευή διαστάσεων 55x40x20cm (max. 10kg). Οι υπόλοιποι επιβάτες παραδίδουν τη χειραποσκευή τους στην πύλη για μεταφορά στην παράδοση αποσκευών δωρεάν. Αδυναμία συμμόρφωσης επιφέρει χρέωση €50. Κάθε επιβάτης μπορεί μεταφέρει έως 3 παραδοτέες αποσκευές, βάρους 15 ή 20 κιλών και η χρέωση για κάθε αποσκευή εξαρτάται από την επιλεχθείσα διαδρομή. Για online αγορές, η χρέωση για βαλίτσες βάρους 15kg κυμαίνεται στα €10-€40 ανά διαδρομή, ενώ για αποσκευές 20kg είναι €5-€10 επιπλέον. Για αγορά αποσκευής στο αεροδρόμιο, η χρέωση ανά διαδρομή κυμαίνεται στα €25-€50 για τα 15kg (€10 έξτρα για αποσκευή βάρους 20kg). Κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 20kg χρεώνεται με €10. Συμβουλευτείτε αυτόν τον πολύ χρήσιμο πίνακα για τα Eπιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών και Χειραποσκευών στις πτήσεις της Ryanair.

Επιλογή θέσης

Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε θέση της επιλογής σας, είτε κατά το στάδιο κράτησης του εισιτηρίου ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Κράτηση συγκεκριμένης θέσης μπορεί να γίνει έως και 2 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης, μαζί με το check in. Για επιλογή θέσης στις σειρές 6-15 & 18-33 η χρέωση είναι €2 ανά διαδρομή για online αγορά ή €3 στο αεροδρόμιο. Για τις σειρές προτεραιότητας 2(A,B,C)-5 η χρέωση ανά διαδρομή είναι €7, ενώ για τις σειρές προτεραιότητας με επιπλέον χώρο για τα πόδια 1-2(D,E,F) & 16-17 η χρέωση ανά διαδρομή είναι €11. Στα αεροσκάφη της Ryanair ο χώρος των καθισμάτων είναι 76cm, με εξαίρεση τις σειρές 1(A,B,C), 2(D,E,F) και τις εξόδους κινδύνου 16-17 που είναι 102cm.

Επιπλέον χρεώσεις

Η κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου με πιστωτική κάρτα επιφέρει επιπλέον χρέωση 2% επί της συνολικής συναλλαγής. Το τέλος επανέκδοσης κάρτας επιβίβασης στο αεροδρόμιο είναι €15, ενώ αν θέλετε να επιβιβαστείτε με προτεραιότητα η χρέωση είναι €5 για online αγορά και €6 για αγορά στο αεροδρόμιο. Για αλλαγή πτήσης ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα με την εποχή και το αν αυτή θα γίνει διαδικτυακά ή στο αεροδρόμιο. Πιο συγκεκριμένα, η αλλαγή πτήσης online στοιχίζει από €30 έως €60, ενώ αν γίνει στο αεροδρόμιο από €45 έως €90. Η αλλαγή ονόματος online χρεώνεται €110, ενώ στο αεροδρόμιο €160. Επίσης, αν η κράτηση εισιτηρίου γίνει στο αεροδρόμιο ή μέσω τηλεφωνικού κέντρου υπάρχει επιπλέον χρέωση €20. Το τέλος για να «κλειδώσετε» κόμιστρο εισιτηρίου για ένα 24ωρο ανέρχεται στα €2,5 και επιτρέπεται μόνο για πτήσεις μέχρι 14 ημέρες πριν την ημέρα αναχώρησης.

Εξυπηρέτηση στο αεροπλάνο

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες εντός του αεροσκάφους (π.χ. μικρά γεύματα, σνακ, αναψυκτικά) δεν είναι δωρεάν. Όσοι επιβάτες επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το σνακ ή ρόφημα της επιλογής τους, πληρώνοντας είτε με μετρητά ή με κάρτα. Οι αεροσυνοδοί συνήθως μοιράζουν ένα περιοδικό (στα αγγλικά), όπου κανείς μπορεί να βρει ενδιαφέροντα άρθρα για διάφορους προορισμούς, στους οποίους πραγματοποιεί πτήσεις η Ryanair. Ανάλογα με τον προορισμό σας, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε και προϊόντα duty-free εντός του αεροσκάφους.

Συνέπεια

Η Ryanair συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους της Ευρώπης, σε ό,τι αφορά την ακρίβεια στις ώρες αναχώρησης και άφιξης των πτήσεών της. Το 2016 πραγματοποίησε πάνω από 600.000 πτήσεις, με το 90% αυτών να φτάνουν στον προορισμό τους στην ώρα τους, δηλαδή μέσα σε 15 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης.

Πώς να βρείτε πτήσεις της Ryanair: Συχνές ερωτήσεις

Η Ryanair έχει απευθείας πτήσεις για 236 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Λονδίνο Στάντστεντ, Μιλάνο Μπεργκάμο και Δουβλίνο.

Συγκρίνουμε όλες τις τιμές από περισσότερες από 1.200 αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά πρακτορεία, για να σας βρούμε την καλύτερη. Δεν θα βρείτε κρυφές χρεώσεις, μόνο τους χαμηλότερους ναύλους και τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε πως θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία με την Ryanair; Βαθμολογούμε όλες τις αεροπορικές εταιρείες και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία για τις υπηρεσίες που παρέχουν και αφαιρούμε αυτά που δεν εξυπηρετούν σωστά τους ταξιδιώτες μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, οι φθηνότερες πτήσεις της Ryanair είναι συνήθως τον μήνα Μαρτίου.

Αυτήν τη στιγμή, η πιο φθηνή πτήση της Ryanair που βρήκαμε είναι από τη χώρα Ελλάδα προς τον προορισμό Μιλάνο Μπεργκάμο, η οποία κοστίζει 24 €.

Η καλύτερη τιμή που βρήκαμε για πτήση μετ' επιστροφής με την Ryanair τις τελευταίες 45 ημέρες είναι 24 € για τον προορισμό Μιλάνο Μπεργκάμο.

Δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες στη χώρα Ελλάδα

  • Ryanair
  • Cyprus Airways

1 of 3

Περισσότερες επιλογές για το ταξίδι σας

Πτήσεις της United προς: Μπάλτιμορ Μπαλτ / Γουάς

Πτήσεις της Buzz προς: Μπεν Γκουριόν

Πτήσεις της TAP Air Portugal προς: Μασσαλία

Πτήσεις της Vueling Airlines προς: Φρανκφούρτη αμ Μάιν

Πτήσεις της Air France προς: Κοπεγχάγη

Πτήσεις της United προς: Νέα Υόρκη Φ. Κένεντι

Πτήσεις της Condor προς: Λάρνακα

Πτήσεις της Aegean Airlines προς: Βιέννη

Πτήσεις της Vueling Airlines προς: Μαρακές Μενάρα

Πτήσεις της Austrian Airlines προς: Νυρεμβέργη

Πτήσεις της United προς: Πίτσμπεργκ

Πτήσεις της Condor προς: Ουάσιγκτον

Πτήσεις της Eurowings προς: Παρίσι

Πτήσεις της KLM προς: Γλασκώβη

Πτήσεις της Finnair προς: Ρώμη

Πτήσεις της Eurowings προς: Όσλο

Πτήσεις της Finnair προς: Παρίσι

Πτήσεις της Turkish Airlines προς: Ντίσελντορφ

Πτήσεις της Brussels Airlines προς: Τενερίφη

Πτήσεις της Vueling Airlines προς: Τενερίφη

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 02/24/2023

Views: 6053

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.